Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΣ

Καλωσορίσατε στον τόπο μας. Στη Λάγκα. Η Λάγκα είναι ένα χωριό χωμένο μέσα στο δάσος, στους πρόποδες των Οντρίων και ταυτόχρονα του Γράμμου, σε ένα απαράμιλλης ομορφιάς τοπίο, στην Καστοριά. Σε όλους εσάς που παρακολουθείτε συστηματικά ή όχι τα τεκτενόμενα του χωριού μας, σας εύχομαι καλή περιήγηση. Το blog αυτό είναι καθαρά λαογραφικό και περιγραφικό τόσο της σύγχρονης όσο και της παλιάς ζωής της Λάγκας. Γιατί δεν πρέπει να χαθούν οι παραδόσεις και η ιστορία μας. Χωρίς αυτά, χωρίς να γνωρίζουμε την κληρονομιά μας, δεν μπορούμε να υπάρχουμε σαν ξεχωριστοί άνθρωποι, σαν συγχωριανοί και πηγαίνοντας πιο μακριά, ακόμα και σαν έθνος.
Καλωσορίσατε λοιπόν και ελάτε να κάνουμε βόλτα μαζί στη Λάγκα του πριν και του τώρα...

Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Φίλοι μου, μετά από απαίτηση πολλών φίλων του Συλλόγου,αποφασίσαμε τη διοργάνωση εκδρομής στην Κωνσταντινούπολη. Καταφέραμε να πετύχουμε ένα μοναδικό πρόγραμμα σε μια πολύ προνομιακή τιμή. Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε στο Ελληνικό Προσκύνημα στην Πόλη!
Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες και φυσικά για δηλώσεις συμμετοχής, στα τηλέφωνα της αφίσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου