Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΣ

Καλωσορίσατε στον τόπο μας. Στη Λάγκα. Η Λάγκα είναι ένα χωριό χωμένο μέσα στο δάσος, στους πρόποδες των Οντρίων και ταυτόχρονα του Γράμμου, σε ένα απαράμιλλης ομορφιάς τοπίο, στην Καστοριά. Σε όλους εσάς που παρακολουθείτε συστηματικά ή όχι τα τεκτενόμενα του χωριού μας, σας εύχομαι καλή περιήγηση. Το blog αυτό είναι καθαρά λαογραφικό και περιγραφικό τόσο της σύγχρονης όσο και της παλιάς ζωής της Λάγκας. Γιατί δεν πρέπει να χαθούν οι παραδόσεις και η ιστορία μας. Χωρίς αυτά, χωρίς να γνωρίζουμε την κληρονομιά μας, δεν μπορούμε να υπάρχουμε σαν ξεχωριστοί άνθρωποι, σαν συγχωριανοί και πηγαίνοντας πιο μακριά, ακόμα και σαν έθνος.
Καλωσορίσατε λοιπόν και ελάτε να κάνουμε βόλτα μαζί στη Λάγκα του πριν και του τώρα...

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ, ΤΟΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ.

ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ ΣΥΝΔΡΑΜΑΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ.
ΠΟΛΛΑ- ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΑΣ!
ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΥΛΙΚΑ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ. ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
ΠΟΛΥ ΣΥΚΓΗΝΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ. ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου