Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΣ

Καλωσορίσατε στον τόπο μας. Στη Λάγκα. Η Λάγκα είναι ένα χωριό χωμένο μέσα στο δάσος, στους πρόποδες των Οντρίων και ταυτόχρονα του Γράμμου, σε ένα απαράμιλλης ομορφιάς τοπίο, στην Καστοριά. Σε όλους εσάς που παρακολουθείτε συστηματικά ή όχι τα τεκτενόμενα του χωριού μας, σας εύχομαι καλή περιήγηση. Το blog αυτό είναι καθαρά λαογραφικό και περιγραφικό τόσο της σύγχρονης όσο και της παλιάς ζωής της Λάγκας. Γιατί δεν πρέπει να χαθούν οι παραδόσεις και η ιστορία μας. Χωρίς αυτά, χωρίς να γνωρίζουμε την κληρονομιά μας, δεν μπορούμε να υπάρχουμε σαν ξεχωριστοί άνθρωποι, σαν συγχωριανοί και πηγαίνοντας πιο μακριά, ακόμα και σαν έθνος.
Καλωσορίσατε λοιπόν και ελάτε να κάνουμε βόλτα μαζί στη Λάγκα του πριν και του τώρα...

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΣΤΗ ΛΑΓΚΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1Ο/5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 8:00μμ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗ ΛΑΓΚΑ Ο ΝΥΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Κ.Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ. ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΓΚΑ, ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ.
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ- ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου