Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΣ

Καλωσορίσατε στον τόπο μας. Στη Λάγκα. Η Λάγκα είναι ένα χωριό χωμένο μέσα στο δάσος, στους πρόποδες των Οντρίων και ταυτόχρονα του Γράμμου, σε ένα απαράμιλλης ομορφιάς τοπίο, στην Καστοριά. Σε όλους εσάς που παρακολουθείτε συστηματικά ή όχι τα τεκτενόμενα του χωριού μας, σας εύχομαι καλή περιήγηση. Το blog αυτό είναι καθαρά λαογραφικό και περιγραφικό τόσο της σύγχρονης όσο και της παλιάς ζωής της Λάγκας. Γιατί δεν πρέπει να χαθούν οι παραδόσεις και η ιστορία μας. Χωρίς αυτά, χωρίς να γνωρίζουμε την κληρονομιά μας, δεν μπορούμε να υπάρχουμε σαν ξεχωριστοί άνθρωποι, σαν συγχωριανοί και πηγαίνοντας πιο μακριά, ακόμα και σαν έθνος.
Καλωσορίσατε λοιπόν και ελάτε να κάνουμε βόλτα μαζί στη Λάγκα του πριν και του τώρα...

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ)

Καλησπέρα φίλοι μου. Ήρθε ο καιρός των γιορτών. Μια εβδομάδα μας έμεινε ως τα Χριστούγεννα. Και όπως είναι φυσικό θα μαζευτούμε να πούμε τα "Κόλιαντα". Έτσι ο Σύλλογος σας στέλνει την πρόσκληση για εκείνη την απίθανη βραδιά:


Φίλοι μου, όσοι παραβρεθούμε θα περάσουμε πολύ καλά. Ανοίξτε τα σπίτια σας για την γιορτινή αυτή βραδιά. Αλλά και όσοι δεν μπορείτε... δεν πειράζει, έχουμε εμείς σπίτια. Μην ανησυχείτε καθόλου. Απλά, ακολουθήστε μας. Ελάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου